Reizen tijdens corona

Nu 16-plussers uit Massachusetts in aanmerking komen voor vaccinatie, rent iedereen naar de afspraak voor de vaccinatie. Door een wekelijks tekort aan beschikbare plaatsen moeten velen echter wachten.

Met een grote groep inwoners die in aanmerking komen voor vaccinatie en een ongelijk systeem voor het maken van afspraken bij de vaccinatiecentra van de staat, apotheken en gezondheidscentra, proberen de inwoners snel een afspraak te maken voor hun dierbaren en voor zichzelf.

Hoewel de staat, na kritiek op de aanmeldingsprocedure voor de massavaccinatieplaatsen, preregistratie heeft toegestaan waarbij burgers hun informatie kunnen invoeren en bericht krijgen wanneer er een plaats vrij is, zijn er nog steeds inwoners die het moeilijk hebben om een afspraak te maken.

Als u een van die mensen bent die het moeilijk vindt om een afspraak te maken, zijn hier een paar tips die u kunnen helpen:

Vind een afspraak bij CVS

Een van de trucs die sommige mensen gebruiken om een afspraak te vinden bij CVS is het selecteren van een staat met veel beschikbare afspraken en het vermijden van een eerste screeningpagina die meestal geen beschikbare afspraken laat zien van onze taxi.

Zo kunt u dat doen

Ga naar de hoofdpagina over vaccins van CVS en selecteer een staat waar veel afspraken beschikbaar zijn.
Beantwoord de screeningvragen totdat u op de pagina komt die bepaalt of u in aanmerking komt, waar u Massachusetts selecteert.
Ga verder tot u op een pagina komt waar om een postcode wordt gevraagd. Voer de postcodes in waarmee u zich beschikbaar kunt stellen om te zien of er plaatsen beschikbaar zijn.
Maak een afspraak in New Hampshire
Out of state”-bewoners kunnen nu een vaccinafspraak maken in New Hampshire. Als u naar New Hampshire kunt reizen om een vaccin te halen, registreer uzelf dan op de vaccinplanningssite van de staat.

Bij voorkeur: COVID-19 Coronavirus Veilige & Beveiligde Taxi

Volg @vaccinetime op Twitter

@vaccinetime wordt beheerd door software-ingenieur Dan Cahoon en volgt verschillende websites voor het maken van vaccinafspraken en twittert wanneer er in een van deze websites een slot beschikbaar is.

Het Twitter account post wanneer er afspraken vrijkomen op verschillende locaties. Bij elke tweet vermeldt Cahoon het aantal beschikbare slots en in welke staat men er een kan boeken. Bovendien bevatten de berichten ook links naar individuele websites die de inwoners kunnen volgen.

Aanmelden voor e-mail alerts via COVID Vaccine Finder
U kunt zich ook aanmelden voor alerts via COVID Vaccine Finder en bericht krijgen wanneer er een nieuwe afspraak beschikbaar is. De website wordt beheerd door drie zussen die met de exploitatie zijn begonnen toen zij zich realiseerden dat de vaccinzoeker tijd tekort kwam om website na website af te struinen om vaccins te zoeken.

Zodra u zich aanmeldt voor een vaccin, kunt u er zeker van zijn dat u een notificatie op uw mail krijgt zodra er een afspraak beschikbaar is.

Volg de Vaccine Hunters Facebookgroep

Met 13.000 leden deelt de Vaccine Hunter Facebookgroep tips over hoe in aanmerking komende mensen afspraken kunnen boeken voor zichzelf en hun dierbaren. Leden communiceren met elkaar om elkaars vragen te beantwoorden over hun persoonlijke ervaringen, waaronder het aanmelden, het krijgen van waarschuwingen en het ontvangen van vaccins. Veel van de groepsleden maken individueel hun eigen spreadsheets om bij te houden of er plaatsen zijn.

De Vaccine Hunters groep zit vol met vrijwilligers die bereid zijn om hun uiterste best te doen om anderen te helpen bij het vinden van een afspraak en het ontvangen van een vaccin.

Krijg hulp van vrijwilligers
Een groep vrijwilligers runt ook Massachusetts COVID Vaccinatiehulp. Zij helpen anderen bij het plannen van een afspraak voor vaccins, met speciale aandacht voor degenen die het moeilijk hebben met de Coronavirus-crisis. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor gezondheid door een afspraak te boeken of de richtlijnen doornemen om zelf een afspraak te maken. Tot nu toe heeft de COVID-vaccinatiehulp van Massachusetts geholpen bij het boeken van meer dan 20.000 afspraken.

Meld u aan voor sms-berichten
Covidvaccinetexts.com is een website die gebruikers sms-berichten stuurt wanneer er vaccinafspraken beschikbaar zijn bij apotheken in de buurt. U kunt uw telefoonnummer invoeren en locaties bij u in de buurt selecteren om een bericht te ontvangen wanneer er plaatsen beschikbaar zijn.

Aanmelden bij Dr. B
Dr. B is een dienst die covalente vaccinzoekers koppelt aan degenen die een overtollige dosis hebben. “Soms moeten patiënten hun vaccinatieafspraken afzeggen, waardoor er aan het eind van de dag ongebruikte doses overblijven. U kunt zich aanmelden om sms-berichten te ontvangen wanneer ze bij u in de buurt beschikbaar komen”, aldus de website.

Meld u aan voor de wachtlijst bij Boston Medisch Centrum

De wachtlijst van het Boston Medical Centre is bedoeld voor mensen die gevaccineerd willen worden in een van de vaccinatieklinieken van het ziekenhuis, aldus de website.

Gebruikers kunnen een formulier indienen en worden via mail, sms of telefoon op de hoogte gebracht om een afspraak te maken zodra deze beschikbaar is. De wachtlijst geldt voor vaccinatiecentra in heel Boston.

taxi tax calculator taxi ottignies taxi antwerpen taxe de circulation taxi vert taxi hasselt taxi wavre taxi gembloux taxi gent taxi lln taxi louvain la neuve taxi 5 taxi bruxelles taxi liege taxi driver taxi charleroi taxi bleu taxi gembloux gare taxi leuven taxi mechelen taxi oostende taxi vert bruxelles antwerp taxi belgium tax calculator tax on web inloggen tax on web workbox taxe de circulation bruxelles taxi film taxi namur therapie taxi antwerp tax gele taxi taxi 4 taxi brugge taxi waterloo tour & taxis tour en taxis uber taxi dtm taxi pizza taxi taxi 1 taxi 2 taxi 3 taxi kortrijk taxi mons taxi tax calculator taxi ottignies taxi antwerpen taxe de circulation taxi vert taxi hasselt taxi wavre taxi gembloux taxi gent taxi lln taxi louvain la neuve taxi 5 taxi bruxelles taxi liege taxi driver taxi charleroi taxi bleu taxi gembloux gare taxi leuven taxi mechelen taxi oostende taxi vert bruxelles antwerp taxi belgium tax calculator tax on web inloggen tax on web workbox taxe de circulation bruxelles taxi film taxi namur therapie taxi antwerp tax gele taxi taxi 4 taxi brugge taxi waterloo tour & taxis tour en taxis uber taxi dtm taxi pizza taxi taxi 1 taxi 2 taxi 3 taxi kortrijk taxi mons taxi tax calculator taxi ottignies taxi antwerpen taxe de circulation taxi vert taxi hasselt taxi wavre taxi gembloux taxi gent taxi lln